MATAKI POWER

Mataki Power är komplett system för applicering med elutrutsning (varmluft) på såväl nyproduktion och renovering. Tätskiktsmattan är både tunnare och lättare än traditionella tätskiktsmattor. Läs mer om Mataki Power här: MATAKI POWER  

MATAKI UNOTECH

Mataki UnoTech är det mest traditionella tätskiktssystem för enlagstäckning vid nyproduktion eller renovering av exponerade tak. Dess egenskaper är optimalt utvecklade för det skandinaviska klimatet och produkten kan läggas på de flesta typer av takkonstruktioner, inte bara låglutande och plana tak.

Mataki UnoTech är försedd med en kraftig stomme av polyester och SBS modifierad bitumen. Ytan är skyddsbelagd med skiffergranulat för skydd mot UV-strålning och halka. Produkten kan beställas med plastad eller sandad undersida och kan utföras i olika klassiska färger som skiffergrå, röd, vit, grön eller ljusgrå. Mataki UnoTech har goda mekaniska egenskaper och kan tack vare sin elasticitet klara stora rörelser i underlaget.

GARANTERAT TRYGGT FÖR DITT TAK

Genom vårt samarbete med AB Tätskiktsgarantier i Norden erbjuder vi våra slutkunder ett av marknadens mest omfattande trygghetspaket, TÄTSKIKTSGARANTIER™. Trygghetspaketet, som gäller 10+5 år, omfattar arbeten utförda av våra auktoriserade takentreprenörer och ingår i priset vid köp av Mataki Elastofol Supreme, Mataki UnoTech, Mataki UnoTech Plus och Mataki 2-lags tätskikt. De första 10 åren täcker TÄTSKIKTSGARANTIER™ såväl skador i tätskiktet som följdskador och själva arbetskostnaden. Det gäller oavsett om felet beror på produkten eller på arbetsutförandet. Utöver detta tillkommer ytterligare 5 års materialgaranti.”

GODKÄNNANDEN

Mataki UnoTech är P-märkt av SITAC och uppfyller kraven för brandteknisk klass BROOF (t2). CE-märkning enligt gällande produktlagstiftning av EU är uppfyllda och produkten kontrolleras fortlöpande av SP.

INSTALLATION AV AUKTORISERADE TAKENTREPRENÖRER

Mataki UnoTech tätskiktssystem installeras enbart av Mataki utbildade och auktoriserade takentreprenörer. Tätskiktsmattan fästs in mekaniskt i takkonstruktionen och skarvsvetsas med varmluft. Alternativt kan applicering ske genom hel- eller strängsvetsning mot underlaget. Mataki UnoTech kan installeras även om underlaget inte är helt torrt, vilket gör att man undviker fuktinneslutningar. Materialet kan hanteras och installeras även när det är mycket kallt.



Har du ett gammalt, läckande eller trasigt tak?